Forårshatte

Thoughts about sports!

DSC01479

Ja.. Sport, motion, sundhed, kost, man kommer ikke uden om det. Så jeg tænkte at jeg lige ville dele mine tanker omkring emnet med jer. Lige nu florerer internettet og de sociale medier, med alt fra inspiration til usunde vaner! Jeg tror på at sundhed er en strålende ting, men igen noget der kræver ekstremt meget. Omkring sundhed, er det ikke altid nemt sige nej til pomfritter, tage sig sammen til at løbe en tur eller cykle på arbejde! Men når først man har sat i sig i en position, hvor man siger, okay i dag løber jeg tur, eller i dag skal vi ikke have kartofler så er det altså også en start, en fantastisk start. Alt handler om en begyndelse, når først man er i gang, så er man der, så kan man da lige så godt fortsætte! Alle mennesker er ens når det kommer passioner, nogen har bare anderledes passioner end andre, og det er forståeligt.

Omkring motion og de sociale medier, er det nok blevet en af de største trends at poste billeder af sund mad, eller sport på nettet. Men jeg synes ikke at det at man løber en tur, skal have noget at gøre med at man skal vise andre at man er sund eller i god form, man skal løbe eller spise rigtigt for sin egen skyld. Man kommer ikke nogen vegne ved at poste et billede af en frugtsalat, hvis man alligevel vælger at indtage en pose chips. Selvfølgelig skal man ikke være fanatisk, der er ingen (og jeg mener ingen) der kan holde sig væk fra usundt mad i længere perioder, og selvfølgelig behøver man ikke at gå til fitness hver dag. Jeg er nok en af de dårligste eksempler man kan finde, på at have motivation til motion eller sundhed. I den form at ja, jeg spiser da også nogen gange sukker, eller skipper en dag i træningscentret. Men det der betyder noget, er at man er opmærksom. Der er ingen der forventer perfektion af en, men det at man er opmærksom er vigtigt, og en sund livsstil!

Vi ses, Sian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårshatte