Asics tights!

How to: ”Pull off” black on black

cutecdsanewweird

Blondetrøje: Abercrombie & Fitch // Jeans: Sparkz // Uldjakke: Vila // Crossbody bag: Michael Kors //  Smykker: Daniel Wellington, Maanesten, Vintage //

Hej alle sammen

Dagens indlæg bliver omhandlende mit outfit fra i weekenden! Der er nok rimelige mange forskellige holdninger omkring det med at sammensætte sort på sort, og de fleste synes ikke det er noget at man burde. Men, hvis du spørger mig, kommer det an på hvordan man gør det. Jeg fik lige taget et par hurtige billeder, selv om at den nyankommne sne var lidt af en udfordring. :))

Efter min mening kan man sagtens sammensætte black on black, hvis bare det ene af dine items er et ”standout” item. Fx kunne det være en trøje med en speciel udskæring, eller nogle statement accessories!

Jeg synes at dette outfit er et glimrende eksempel, på hvordan at Black on Black let kan blive noget man kan ”pull off”. I mit tilfælde har jeg valgt denne fine blondesag fra Abercrombie, som jo helt klart kan tale for sig selv, og sammensat den med et par rimelig basic sorte jeans fra Sparkz.

Vi ses snart, Sian

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Asics tights!