Hej Alle Sammen

Fitness sko!

312

Fitnesssko fra Nike HER//

Hej

Nu er det jo blevet februar, og som de fleste andre vil sige det, er det jo en af de mere fortrukne måneder (sammen med januar ofc), at melde sig til fitness i. Lige nu holder Fitness World fødselsdag, så der er altså en del penge at spare, bl.a. i form af oprettelsen. I hvert fald fandt jeg Fitness World som en rimelig god mulighed for mig, da jeg rejser rigtig meget rundt omkring i Danmark, og de jo har mange centre til rådighed, næsten lige meget hvor du er i landet.

Men for at komme tilbage til hvad det egentlig skulle handle om, er fitness som alle andre sportsgrene noget man bliver nødt til at investere lidt i. For mit vedkomne byder det altså også lidt nyt lækkert til fødderne! :)) Efter at have søgt hele internettet rundt, kom jeg frem til et resultat af disse super fine sko fra Nike. Modellen hedder Nike WMNS FREE 5.0 T, og er i mørkegrå. Prisen er måske en lille smule peberet, hvis man ikke er helt afklaret på, om det er noget som man vil fortsætte med i længere tid, men fine er de, og efter min mening en god investering!  Omkring størrelsen synes jeg de passer meget normalt, men de hælder lidt til den lille side, så jeg vil nok anbefale et halvt nummer større end hvad man normalt bruger. Jeg købte mine på Stylepit, og de er en str. 41. Jeg glæder mig til at komme i fitness igen, og få gået mine sko lidt mere til! For det ikke skal være løgn er disse lækre sportstights fra Asics, også lige landet i min indkøbskurv, og kommer nok også snart hjem til min dør.

I må have det dejligt, Sian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hej Alle Sammen