Thoughts about sports!

Den første forårsdag!

spring

 

Jaaa, så kom den endelig! Den første dag i foråret. Personligt elsker jeg alle årstider men foråret er nu bare noget specielt. Når man snakker forår er det altid super nemt, at komme frem med en masse klicheer, men der er da også en grund til at der er så mange klicheer forbundet med forår, det er jo skønt! :)) Personligt synes jeg vejret igår var bedre, i hvert fald i  Vejle/Randers, men jeg er helt sikker på at blomsterne nok snart skal springer ud. En ting er at vejret skifter når der kommer en ny årstid, men det gør gaderoben altså! Det er en af de bedste ting, ved at skifte årstid, en perfekt undskyldning for at storshoppe. Nu var der jo også Fashion Week her i starten af Februar så der er altså en masse inspiration at hente.

Lige nu sidder jeg i et tog på vej til København, så kan man da heller ikke andet end at håbe på godt vejr på den anden side og, i morgen. Jeg har faktisk læst at det skulle sne, men det kan godt være at jeg først for det at se når jeg kommer til Sjælland. Jeg håber at i har haft en god 1 marts!

Xoxo, Sian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thoughts about sports!